Nöjen

Utöver den fantastiska skidåkningen i Obertauern så finns det flera andra saker man kan göra för att roa sig. Ett exempel är Snow bike som anordnas av olika reseföretag, då tar man sig utför backarna på ett lite annorlunda sätt än vanligt. Man har nämligen cyklar och så kallade snowblades på fötterna. Denna typ av utflykter brukar gå av stapeln med sista åket för dagen, man tar den sista liften upp alltså. Sedan när man kommit upp får man testa på utrustningen och lära sig svänga. Efter det är det bara att cykla ner i stora svängar för en 4 kilometer lång pist.

Det går även att åka på utflykt med häst och släde, det finns färdiga paketutflykter som man kan boka. Då brukar det ingå filtar och någon varm dryck under slädfärden. Det är väldigt mysigt och brukar framförallt uppskattas av barnen.

Varför inte prova på Österrikarnas egen version av bowling? Den kallas för Kegel och har bara något mindre klot och käglor. Det är riktigt roligt och något som hela familjen eller kompisgänget kan ha roligt med.

Det finns även flera sport- och wellnesscenter i Obertauern där den aktive kan koppla av med en vända på gymmet. Medan den som är lite slapp efter en dag i backen kanske hellre tar en skön massage eller ett dopp i bubbelpoolen.

Comments are closed.